Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti od januara - aprila 2017.

     
     
     
  25.04.2017. - Otvoreni turnir u boćanju
Udruženja stanara Doma ( USD ) je organizovalo otvoreni turnir u boćanju u dvorištu doma jer je vreme bilo predivno. Učestvovalo je 10 takmičara, stanari i radnici doma.
Najuspešniji su bili:
1. mesto, Cvejić Milan
2. mesto, Svetlana Filipović
3. mesto, Nenad Lukić
Organizator je bila Milada Lazić.
     
  11.april 2017. - Quadra dala kompjuter ...
Naši dugogodišnji prijatelji i donatori Udruženju stanara Doma iz firme Quadra Graphic i ovaj put su nas obradovali jednim novim kompjuterom i multifunkcionalnim aparatom (skener, kopir, štampač). Ovom prilikom im se zahvaljujemo i sa nestrpljenjem očekujemo zajedničko druženje i nadmetanje u raznim disciplinama sa njima koje je planirano za 13. maj.
     
    11.04.2017. - Otvoreni turnir u stonom tenisu "dom open"
Udruženja stanara Doma ( USD ) je organizovalo otvoreni turnir u stonom tenisu u prostorijama Doma za odrasla invalidna lica. Učestvovalo je 12 takmicara, gosti sa strane, kao i korisnici doma.
Najuspešniji su bili:
1. mesto, Cvejić Milan
2. mesto, Saša Popović
3. mesto, Ivana Simić
Organizator je bio Nenad Lukić.
     

  April 2017. - "Vredne ruke " u Narodnoj banci i na Sajmu
08.-09.04.2017. Održao se 29. međunarodni kongres i sajam kozmetike i 1. sajam holizma na kome je bila prisutna i nasa kreativna radionica ,,Vredne ruke,, sa svojim radovima. Zahvaljujemo se firmi Eco Design Studio Group na dugogodisnjoj saradnji.
06.-07.04.2017. Narodna banka Srbije je i ove godine organizovala humanitarnu uskršnju izložbu unikatnih radova osoba sa invaliditetom na kojoj je kreativna radionica ,,Vredne ruke,, predstavila svoje radove. I ovog puta su radnici banke pokazali svoje gostoprimstvo uz toplu reč i osveženje.
     
    04.04.2017. - Sastanak UO Udruženja stanara Doma
Sastanak Upravnog odbora (UO) Udruženja stanara Doma za odrasla invalidna lica, održao se u prostorijama Udruženja a vodio ga je Predsednik Udruženja Goran Janković. Prisustvovali su svi članovi Upravnog odbora. Razgovaralo se u 3 tačke dnevnog reda. Iznet je izveštaj o proteklom periodu rada Udruženja. Izabirani su organizatori za redovne programske turnire Udruženja, kao i za predstojeće Olimpijske dane koji se već godinama redovno održavaju početkom juna povodom proslave dana Doma. Takođe se razgovaralo i o organizaciji Međunarodnog dana OSI. Dogovaralo se i o mogućim izletima.
     
    16.03.2017. - Redovna godišnja Skupština Udruženja stanara Doma
Skupština Udruženja stanara Doma za odrasla invalidna lica, održana je u prostorijama Doma za odrasla invalidna lica u Zemunu sa početkom od 11 časova i trajala je do 12:20 časova. Pre početka odata je počast minutom ćutanja preminulim članovima Udruženja. Dnevni red Skupštine jednoglasno je usvojen. Dat je detaljan izveštaj o radu Udruženja u 2016. god. ( redovne aktivnosti radionica, sprovedena su 3 projekta: Nas je 10 %, likovna kolonija i olimpijski dani ) kao i utvrđen plan za 2017. Takođe je biran novi potpredsednik kao i novi članivi nadzornog odbora.
     
    22.02.2017. - Otvoreni turnir u bacanju pločica
Udruženja stanara Doma ( USD ) je organizovalo otvoreni turnir u bacanju pločica u prostorijama Doma. Učestvovalo je 23 takmičara.
Najuspešniji su bili:
1. mesto, Željko Dimitrijević sa osvojenuh 60 poena
2. mesto, Milan Šolaja sa osvojenuh 59 poena
3. mesto, Boško Božić sa osvojenih 54 poena.
Organizator je bio Goran Janković.
     
  13.01.2017. - Doček Pravoslavne Nove godine i proslava 14 godina rada USD-a
Udruženje stanara Doma (USD) je organizovalo slavlje za svoje članove i prijatelje za doček Srpske Nove godine i tom prilikom ujedno proslavilo i godišnjicu svoga postojanja. Već godinama u nazad za pravu žurku pobrine se Mlađa sa svojim raznolikim muzičkim repertoarom za svačiji ukus.
     
     
     

  
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.