Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
U S D

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u julu 2015.

     
     
  29.07.2015. - Likovna kolonija u Požarevcu
Na poziv Željka Stojićevića predsednika udruženja slikara ULUK ART bili smo gosti na svečanom zatvaranju njihove 8. međunarodne putujuće Likovne kolonije u restoranu "Zlatnik" u Požarevcu. Mogli smo uživati gledajući izložena sva ta predivna slikarska dela i razgovarati sa stvaraocima istih u prijatnom ambijentu restorana. Druženje se nastavilo uz dodelu zahvalnica, laganu muziku, večeru i slikanje. Njihova ideja koja nas je prijatno iznenadila je da jedan deo sredstava od prodatih slika daju nama u domu na čemu smo im veoma zahvalni. Nekoliko slikara na naš poziv doći će kod nas na likovnu koloniju gde će svojim umećem obogatiti i naš prostor.
     
  juli.2015. - Donacija gradska rasveta
Radove su nekoliko dana izvodili JKP JAVNO OSVETLJENJE BEOGRAD. Hvala svima koji su nam poklonili tako veliku stvar, ulepšali naš prostor i više nismo u mraku.
     
  26.07.2015. - Kupinijada u Stave
Jedan broj članova Udruženje stanara Doma i radnika Ustanove je i ove godine posetio "Kupinijadu" koja se održavala u selu Stave kod Valjeva. Dan je bio divan a i sama priroda je doprinela da se lepo opustimo. Održavalo se takmičenje u kuvanju gulaša, pa moramo se pohvaliti da smo osvojili prvu nagradu i dobili na poklon kotlić. Naš kuvar Branimir Nikolić koji je neprikosnoven u tome, on to radi sa velikom ljubavlju pa su i rezultati neizostavni. Osim toga prodavali smo i svoje radove iz naše kreativne radionice "Vredne ruke". Ovaj izlazak je mnogo prijao svima nama, priroda i veliko gostoprimstvo ljudi iz Stava doprineli su da nam dan bude što lepši.
     
  17.07.2015. - Izlet u Nautičko selo
U zajedničkoj organizaciji Doma za odrasla invalidna lica i Udruženja stanara Doma išlo se na izlet u Nautičko selo ( kod Boljevca ). Isli smo sa dva kombija u kojima je bilo devet stanara Doma. Iako je dan bio izuzetno topao svi su sa oduševljenjem čekali polazak. Pored reke, uz lep ambijent, osveženje i šalu sve je proteklo u najboljem redu i svi su se vratili zadovoljni i puni utisaka.
     
     

  
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.