Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u septembru 2014.

     
     
  27.9.2014. - Otvoreni turnir u remiju
U organizaciji Udruženja stanara Doma (USD), a u saradnji sa Remi klubom "TERC" odrzan je turnir u REMIJU-SEPTEMBAR 2014. Na turniru je učestvovalo 15 igrača. Turnir je ujedno PRVO-REDOVNO kolo Lige ljubitelja remija 2014-2015 PLASMAN (finalni sto): 1.mesto-Draženko Mitrović; 2.mesto-Siniša Alavanja; 3.mesto-Milenko Pantić; 4.mesto-Zoran Živanović.
Organizator ispred USD-a bio je Željko Dimitrijević.
     
  24.9.2014. - Na koncertu grupe "IL DIVO"
Grupa stanara bila je na koncertu grupe "IL DiVO" u Beogradskoj Kombank Areni. Atmosfera je bila sjajna.
   
  23.9.2014. - Snimanje emisije o radu Udruženja "Sve je moguće"
U dvorištu Doma, ekipa "studija B" snimala je emisiju o aktivnostima Sportsko rekreativnog udruženja ''Sve je moguće''. Televizijski gledaoci će moći svake druge nedelje da vide kojim se sve aktivnostima udruženje "Sve je moguće" bavi.
   
 

14.9.-2.11.2014. - Počela Zonska liga Beograda grupe "B"
Počela je Zonska liga Beograda u kojoj učestvuje i naš ŠK "Pogledi" u grupi "B". Narednih devet nedelja u našem Domu igraće se po jedan meč.

   
  11-13.9.2014. - Republičke igre u Mataruškoj banji
Na poziv Udruženja paraplegičara "Kraguj" iz Kragujevca naši drugari Nataša, Branimir, Miloš i Željko su se takmičili za njihovu ekipu na ovogodišnjim Republičkim sportskim igrama u Mataruškoj Banji. Ni ovog puta medalje nisu izostale. Sve čestitke.
   
  10.9.2014. - Sastanak sa predstavnikom Ministarstva
Predstavnik Ministarstva g-din Jovan Jovanović koji je pomoćnik sekretara u oblasti sporta, i predsednik Sportskog saveza osoba sa invaliditetom g-din Velimir Knežević imali su sastanak sa sportskim organizacijama OSI u Domu: "Sve je moguće", Atletskim klubom "Pogledi" kao i šahoskim klubom "Pogledi".
     
  9.9.2014. - Otvoreni turnir u pikadu
Udruženje stanara Doma je u okviru sportske radionice u dvorištu Doma, organizovalo otvoreni turnir u Pikadu za muškarce i žene. Na Turniru je učestvovalo 15 takmičara. Da bi dame imale stimulansa za takmičenje one bacaju tri serije po šest strelica sa razdaljine od 2m, dok muškarci bacaju tri serije po šest strelica sa razdaljine od 3m. Troje najuspešnijih bili su: 1. mesto - Đura Tintor; 2. mesto - Saša Popović; 3. mesto - Dragan Stojanović.
Organizator ispred USD-a bio je Milan Drakula.
     
  6.9.2014. - Igre bez granica na vodi za OSI u TC ''Olimp''
Na poziv sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograda jedna grupa članova USD-a učestvovala je na manifestaciji "Igre bez granica na vodi za osobe sa invaliditetom u TC ''Olimp''.
     
  5.9.2014. - Reli trke za osobe sa invaliditetom
U Kragujevcu održano je takmičenje automobila na ručne komande u preciznoj vožnji za osobe sa invaliditetom gde je naš Branimir Nikolić osvojio prvo mesto i pehar u klasi preko 1600 CCM.
Sve čestitke.
     
  2.9.2014. - Prezentacija 5. Drinske regate
Sportsko rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom "Sve je moguće" je u restoranu "Stenka" prezentovalo 5. Međunarodnu Drinsku regatu ''Drina nas spaja'' uz veliki broj gostiju. Dodeljene su i diplome za kompanije i pojedince koji su pomogli da se ova aktivnost realizuje.
      
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.