Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u maju 2013.:

     
    31.05.2013. - Prvenstvu Beograda u atletici za osobe sa invaliditetom
Predstavnici Atletskog kluba "Pogledi" učestvovali su na Prvenstvu Beograda u atletici za osobe sa invaliditetom koje je održano na stadionu Vojne akademije u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda.
     
  30-31.05.2013. - Sajam OCD ''Prijateljstvo Partnerstvo''
Peti sajam organizacija civilnog društva otvoren je 30.maja na Trgu Nikole Pašića pod sloganom "Prijateljstvo - partnerstvo" i traje dva dana. Sajam se održava u organizaciji Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima i okuplja više od sto organizacija civilnog drustva, koje imaju priliku da se predstave i međusobno razmene iskustva iz oblasti rada civilnog sektora. Ideja je da se ovakvim i sličnim događajima približe rad i uloga ovih organizacija građanima, kao i da se ukaže na značaj partnerstva civilnog sektora i državnih institucija. U sklasdu sa ovogodišnjim nazivom zajednički štand imalo je Sportsko-rekreativno udruženje "Sve je moguće" i Udruženje stanara doma. Zbog veoma loših vremenskih uslova nismo bili u mogućnosti svo vreme da budemo na sajmu.
     
  29.05.2013. - Promocija knige ''Molitva'' Duška Bosančića
Gosti na promociji bili su naši drugari Đurđica Lazić i Momčilo Ružičić koji su pročitali neka svoja dela.
     
  27.05.2013. - Poseta domu u Veterniku
Grupa stanara posetila je dom u Veterniku. Bilo je ovo lepo druženje na obostrano zadovoljstvo. Organizovan je turnir u dominama i borba je bila veoma neizvesna.
     
  25.05.2013. - Otvaranje letnje sezone bazena na ''Olimpu''
U organizaciji NVO ''Plave školjke" povodom otvaranje letnje sezone bazena na SC ''Olimp'' organizovano je niz sportsko-rekreativnih i kreativnih aktivnosti za OSI.
     
  25.05.2013. - Dodela majske nagrade
Sportski savez Srbije dodelio je Majske nagrade sportistima, sportskim savezima i stručnjacima za izuzetne rezultate u razvoju i promociji sporta, u Domu narodne Skupštine, u prisustvu ministarke omladine i sporta prof. dr Alise Marić. Majska nagrada u kategoriji paraolimpijaca uručena je evropskom šampionu u bacanju čunja Željku Dimitrijeviću i bacaču koplja Milošu Grlici.
     
  23.05.2013. - Na koncertu Ane Bekute
Grupa stanara bila je na koncertu Ane Bekute u Sava Centru.
     
  _.05.2013. - Zlatni kotlić 2013.
Ekipe "Sve je moguće" i USD-a, zajedno su učestvovali na takmičenju "Zlatni kotlić 2013" u Zrenjeninu.
     
    15-17.05.2013. - "Vredne ruke" u PTT
Radove kreativne radionice "Vredne ruke" promovisali smo u prostorijama Sindikata PTT Beograd u Palotićevoj 2, od 10-15h.
     
  15.05.2013. - Veče klasične muzike
U biblioteci doma održano je veče klasične muzike. U gostima su nam bilie flautiskinje Snežana Pavicević, Marina Nenadović, Jelena Draskoci, i Stana Krstajic. Na repertoaru su bili popularna dela klasične muzike. Večeras nam je naša Ana Nikić predstavila nešto iz njene prve knige "Ne (ostvareni san)".
     
  13.05.2013. - Tribina o SV. Vasiliju Ostroškom
U biblioteci Doma održana je tribina o SV. Vasiliju Ostroškom
     
  12.05.2013. - Obeležena slava Doma sv. Vasilije Ostroški
U Domu za odrasla invalidna lica na Bežanijskoj kosi obeležena je slava Ustanove uz prisustvo velikog broja stanara i saradnika koje je direktor pozvao za ovu priliku. Sa nama su bili: predstavnici Vojske Srbije, restorana "Stenka", NVO "Feniks, "Pobednik", Drustvena delatnost Voždovca, i UPIK Beograd. Sledeće godine domaćin slave će biti naš stanar Željko Dimitrijević kome je Nenad Krišanovic predao kolač ove godine.
     
  10.05.2013. -Na koncertu Andrea Bočelija
U Beogradskoj Areni nastupio je fantastični tenor italijanske muzike Andrea Bočeli. Veliki broj stanara je želeo da ide na ovaj koncer ali otišlo je samo šestoro. Prijave su počele još u decembru mesecu prošle godine. Koncert je bio fantastičan.
     
  01.05.2013. - Prvomajski uranak u Mirjevskoj šumi
Na poziv Go Zvezdara i Udruženja "Plava školjka" Sportso rekreativno udruženje "Sve je moguće" uzelo je učešće na Prvomajskom uranaku u Mirjevskoj šumi. Kuvao se gulaš, i riblja čorba, prezentovalo boćanje, roštiljalo se. Bilo je za svakog po nešto.
     
      
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.