"Blic" "Žurnal" "Glas""Danas""Novosti""Politika" "Kurir"
Izložbu su medijski propratili: ”Blic”, “Žurnal”, “Politika”, “Kurir”, "Glas", "Novosti", "Danas", TV sudio B . . .

Promocija izložbe "KOLICIMA DO OLIMPA" održana je 23.oktobra, 2007.g. u 12h u impozantnom holu Starog dvora – Skupštini grada Beograda pred brojnim poklonicima sporta, predstavnicima institucija osoba sa invaliditetom i mnogobrajnim građanima Beograda.
Izložbu je otvorila zamenica vršioca dužnosti gradonačelnika grada Beograda, gospođa Radmila Hrustanović. Otvaranje je započelo prikazom dokumentarnog filma “Draženko - kolicima do Olimpa” autora Dejana Vasiljevića - SUN PRODUCTION kojim je predstavljen životni put i sportski uspesi Draženka Mitrovića, atletičara koji se plasiro za učešće na Paraolimpijadi u Pekingu 2008.godene.
Po predviđenom programu koji je vodila novinarka gospođa Senžana Stojanović, usledio je deo “Drugi o Draženku” u kome su govorili njegovi drugovi, treneri, predstavnici institucija... Potom se plesom uz muziku predstavila grupa devojčica iz osnovne skole za decu oštećenog sluha "Radivoje Popović" - Zemun a sviranjem na harmonici predstavili su se dečaci sa ograničenjem u vidu iz muzičke škole "Kosta Manojlović" - Zemun. Posle gromkog aplauza usledile su ovacije i komentari uz priređeni koktel.
Posebni gosti su bili predstavnici Ministarstva porodice, omladine i sporta iz Republike Srpske koji su doneli pozdrave u ime premijera i Vlade Republike Srpske i poželeli izložbu u Banja Luci.

Zamenica gradonačelnika grada Beograda, gospođa Radmila Hrustanović otvara izložbu