Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u septembru 2008:

 • Aktivnosti Udruženja stanara Doma 02-27.09.08. ... slike
  Organizovani su otvoreni turniri u visećoj kugli i pločicama koji su bili i ovom prilikom veoma posećeni i interesantni. Organizovan je i kviz "Asocijacije", kao i otvoreno prvenstvo u dominama gde se igralo po sistemu svako sa svakim, dva kola dnevno.
 • Treninzi Trejl-orjentiringa 03.09.08. ... slike
  Udruženje “Sve je moguće” počelo je sa pripremama za takmičenje u Trejl –orijentiringu. Treninzi će biti održavani jednom nedeljno, a vodiće ih Mrgud Pajko, dok će prvenstvo Beograda, biti održano 11. oktobra, u bloku 45. na Novom Beogradu.
 • Završetak vojnog roka 05.09.08.  ... slike
  Jovica i Rade su za svoje prijatelje u Domu organizovali oproštajno druženje, povodom završetka svog vojnog roka
  .
 • Izlet na Košutnjak 06.09.08. ... slike
  Udruženje “Sve je moguće” za svoje članove organizovalo je jednodnevni izlet na Košutnjak..
 • Klimatski oporavak u Čanju 06-17.09.08. ... slike
  U organizaciji Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije, grupa naših stanara je provela deset dana u hotelu “Biserna obala” u Čanju.
 • Počela beogradska šahovska liga 07.09.08. ...
  Počela je Beogradska šahovska liga, na kojoj učestvuje i naš ŠK. “Pogledi”. Narednih šest nedelja u našem Domu odigraće se po jedno kolo.

  - Grupa stanara bila je na koncertu grupe “Rebelde” u Beogradskoj Areni.
 • Tribina o sportu 10.09.08. ... slike
  U organizaciji Saveza za sport i rekreaciju invalida Beograda organizovana je tribina o sportu, koja je za cilj imala da najavi projekat, koji će se u partnerstvu sa Vojnom Akademijom i našom kućom sprovoditi na Banjici dva puta nedeljno. Projekat je finansirala Skupština grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu i dečiju zaštitu
  .

 • Skok padobranom sa 3.000m 10.09.08. ... slike
  Naš stanar Miloš Mitić, član Udruženja “Sve je moguće” prvi je kvadriplegičar u Srbiji, koji je sa svojim instruktorom Borisom Adamovim skočio padobranom sa visine od 3.000m. Ostvarenju ove Miloševe želje, o kojoj mašta od svoje pete godine, pomogli su prijatelji iz Udruženja “Sve je moguće” i Vazduhoplovni Savez Srbije

 • Četvrto mesto na paraolimpijadi 11.09.08.
  Na Paraolimpijskim igrama u Pekingu naš atletičar Draženko Mitrović je osvojio 4 mesto u bacanju koplja.

  - Istoga dana grupa stanara posetila je Centar lepih umetnosti “Gvarnerijus”, gde je održan koncert na kome su nastupili Nemanja Bogdanović sa gitarom i ambasador Japana u Beogradu, gospodin Tadaši Nagai sa flautom... slike

  - Grupa stanara iz Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara “Dunav” učestvovala je na Republičkim sportskim igrama na Zlataru.
 • Kurs engleskog jezika 12.09.08. ... slike
  Posle kraće pauze nastavljen je kurs engleskog jezika, koji vodi Ivana Simić, po programu “Narodne knjige“.

 • Srebrna medalja u Pekingu 14.09.08. ... slike
  U ranim jutarnjim satima, zahvaljući internetu, stigla nam je divna vest sa Paraolimpiskih igara u Pekingu, gde je Draženko Mitrović osvojio srebrnu medalju u bacanju diska. Draženko je bacio i svoj rekord od 29,09m. Toga jutra svi smo bili ponosni, jer je „naš„ Draža postigao nešto tako veličanstveno.


  - Istoga dana u okviru Beogradske lige Š.K.“Pogledi” igrao je meč sa ekipom Š.K.”Desanka Maksimović”.

 • Doček ŠAMPIONA iz Pekinga 18.09.08. ... slike
  Ovaj dan je bio u znaku Draženka Mitrovića. Najpre smo, noseći majice sa njegovim likom, otišli na aerodrom da dočekamo sve naše paraolimpijce, potom smo u Domu napravili doček Draženku, koji je u njega ušao po crvenom tepihu i stazi posutoj ružama, uz trubače, muziku, veliku tortu i brojna čestitanja okupljenih prijatelja, koji su svo ovo vreme bili uz njega. Ovakav divan doček, na Dražino veliko iznenađenje, pripremili su: Ustanova, USD, njegova rodbina i prijatelji.
 • Šah meč 21.09.08.
  U okviru Beogradske lige Š.K.“Pogledi” igrao je meč sa ekipom Š.K.”Sremčica.”
 • Prijem kod Ministarke za sport 23.09.08.
  Naši Paraolimpici iz Pekinga imali su prijem kod Ministarke za sport gospođe Snežane Samardžić-Marković u zgradi SIVA.
 • Poseta ART radionici 25.09.08. ... slike
  Posle duže pauze, na naše veliko zadovoljstvo, posetila nas je dr. Bogdanka Čabak, sa prijateljem Goranom Jovićem iz Engleske, koji je i pre dolazio u Dom, a jednom prilikom grupu Art radionice počastio prelepim popodnevom na Zemunskom keju, uz ručak u restoranu Venecija.
 • Šah meč 28.09.08.
  U okviru Beogradske lige Š.K.“Pogledi” igrao je meč sa ekipom Š.K.”Ćirilo i Metodije.”
 • Na humanitarnom koncertu 30.09.08. ... slike
  Na poziv Jelice Despot, predsednika Udruženja za afirmaciju invalida “Feniks” iz Stare Pazove, predstavnici USD-a i udruženja “Sve je moguće” bili su gosti humanitarnog koncerta “Pevajmo srcem” za Marka i Amelu.

  - U Staroj Pazovi održan je zajednički sastanak, na kome su Udruženje “Sve je moguće” u saradnji sa USD-om i Udruženjem “Potencijal lidera za uspešnu Srbiju” pokrenulo inicijativu za formiranje Centra za osamostaljivanje osoba sa invaliditetom. Ova ideja naišla je na razumevanje u opštini Stara Pazova, a i ostale organizacije OSI sa te teritorije, nadležne institucije, kao i organi lokalne samouprave pokazali su veliko interesovanje. Takođe, potvrđena je spremnost ambasade Japana, njegove ekselencije ambasadora g-dina Tadaši Nagaija da, kao osvedočeni prijatelji osoba sa invaliditetom i veliki donator u Srbiji, pomognu i ovu ideju. ... slike  - U toku su radovi za kablovsku televiziju, remont kotlarnice i liftova
  .

 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.