Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Novembar 2007. godine

Od 01.11. 2007. U našem Domu održana je prezentacija , iskustva Ustanove za smeštaj OSI u Austriji. Prezentaciju je držala Snežana Nikolić, profesor sa fakulteta za specijalnu edukaciju i reabilitaciju.

1-2.11. 2007.Radovi kreativne radionice  prodavani su u  Domu zdravlja u Šilerovoj ulici.

05. 11. 2007. Povodom dana Opštine Zemun, naš član Draženko Mitrović proglašen je jednim od počasnih građanina Zemuna za ovu godinu.

06.11.2007. Naše Udruženje bilo je  domaćin završnog SHARE SEE trening programa - IV MODULA pod nazivom “Zagovaranje uključivanja pitanja invalidnosti u loklane politike” Izrada nacrta lokalnih planova akcije u oblasti invalidnosti” Učesnisi 8 NVO organizacija osoba sa ivaliditetom dobili su sertifikate Hendicap International.

08.11. 2007.USD su posetili su predstavnici dnevnog lista “Sutra”, sa željom da u njihovom prvom izdanju objave priču o našem Udruženju i Ustanovi.

Ovom prilikom izdvajamo i gest vredan pažnje. Povodom slave Mitrovdan naša negovateljica Ankica iznenadila je Cecu i Branka jednom velikom „Anonimnom tortom“.

10.11.2007. Udruženje stanara Doma počelo je obeležavanje Međunarodnog dana OSI  otvorenim turnirom u yambu.

12.11.2007. Stigla je dodacija od  Ministarstva kulture  780 knjiga izdanja 2006. god za našu biblioteku.

14.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je otvoreni turnir u dominama.
Istoga dana bili smo bili gosti Društva CDP – a u Valjevu.

15.11.2007. Na poziv Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije u Belom Dvoru jedna grupa naših članova  prisustvovala je prezentaciji spota - kampanje „Rođeni smo jednaki“

18.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je otvoreni turnir u remiju.

19.11.2007. Održan je zajedički sastanak stanara sa v.d.direktorkom Doma  gospođom Ivana Stevanović koja nas je upoznala se stanjem  i koracima koje će se preduzeti u vidu saniranja  finansiskog minusa u našem Domu.

22.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je Kviz asocijacija.

23.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je takmicenje u preciznoj vožnji elektromotornih kolica.

24.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je otvoreni turnir u šahu.

26.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je otvoreni turnir u Stonom tenisu.

28.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je otvoreni turnir u Pikadu za žene i miskarce.

30.11.2007. Udruženje stanara Doma u okviru obeležavanja Međunarodnog dana OSI   organizovalo je takmicenje u visećoj kugli.

Moglo bi se reći da je novembar mesec bio u znaku mladosti naime za sve aktivnosti USD – a , asistenti su nam bili studenti Defektološkog fakulteta, dok su poslednje nedelje na praksi učenici Negovateljske škole iz Zemuna, kao i srednja fizio – terapeutska iz Deligradske.

 

 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.