Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u martu 2010.:

 • Koncert japanske grupe Variki 03.03.2010. ... slike
  U našem Domu održan je koncert i radionica muzičke i plesne grupe ''Variki'' iz Japana. Ovaj događaj je svojevrstan poklon Ambasade Japana, kako stanarima Doma, tako i članovima Udruženja stanara Doma i Udruženja ''Sve je moguće“. Koncertu su prisustvovali predstavnici Ambasade Japana, ateše za kulturu Kijotaka Tanaka i Ksenija Uzunović, član Veća opštine Zemun.
  Organizator i pokrovitelj ove manifestacije je Japanska ambasada u Beogradu, koja već godinama nesebično pomaže i unapređuje život  i rad u našem Domu.
  Grupa ''Variki'' na svojim nastupima objedinjuje lokalnu muziku i plesove iz celog Japana, kombinujući moderni senzibilitet i jedinstvenu estetiku svakog od svojih izvođača uz pomoć drevnih zvukova stvara muziku za ''molitvu''. Poseta Domu je održana u okviru koncertne istočno-evropske turneje , imali smo priliku da se, osim tradicionalne muzike i autorskih kompozicija upoznamo sa običajima i tradicijom koja je povezana sa drevnim instrumentima, muzikom i plesom kao sastavnim delom rituala i života Japana.

  - Istoga dana za  ŠK “Pogledi“ stiglo je obaveštenje od Ministarstva za sport i omladinu da im je odobren deo finansijskih sredstava za programske aktivnosti u 2010. godini.

 • Kup Beograda 06.-14.03.2010. ... slike
  Dve ekipe ŠK ”Pogledi” učestvovale su u Kupu Beograda i na žalost nisu se baš proslavili.

 • 8. mart, dan žena (takmičenje) 08.03.2010. ... slike
  Povodom Međunarodnog dana žena 8. marta, Savez za sport i rekreaciju invalida Beograda u partnerstvu sa USD-om i Domom za odrasla invalidna lica, organizovali su sportska takmičenja u pet disciplina za više od 80 dama, sa i bez invaliditeta. Pokrovitelj ove tradicionalne manifestacije je Skupština grada –Sekretarijat za sport i omladinu i Sekretarijat za socijalnu i dečiju zaštitu.

  - Na poziv Darka Ivića, predsednika Savetodavnog tela pri kabinetu Gradonačelnika Beograda i NVO "Koloseum, u popodnevnim satima neke od dama iz USD-a bile su na proslavi povodom dana žena organizovanoj za žene sa invaliditetom u restoranu "Jezero" na Adi Ciganliji. Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo rada i socijalne politike, JP Ada ciganlija i medijski partner Dnevni list "Blic".
  U programu su učestvovale brojne javne ličnosti iz sveta pozorišta i estrade. ... slike

  - Udruženje stanara Doma je poklonilo lepe poklone svojim članicama.

 • Turniri USD-a 10. i 19.03.2010. ... slike
  U sklopu svojih redovnih aktivnosti USD je organizovalo otvoreni turnir u šahu i trku brza i precizna vožnja elektromotornih kolica.

 • Prolećni open 2010. u šahu 23.03.-01.04.2010. ... slike
  U organizaciji Šahovskog Saveza Beograda u hotelu „Slavija” članovi ŠK „Pogledi“ učestvovali su na  “Prolećnom openu 2010”.

 • Redovna godišnja skupština USD-a 24.03.2010. ... slike
  Udruženje stanara Doma održalo je redovnu godišnju Skupštinu.

 • Vaskršnji turnir u šahu 27.03.2010. ... slike
  - Istoga dana predstavnici ŠK „Pogledi“ učestvovali su na Vaskršnjem turniru koji je organizovan u Zotoviću. Ovo je tek početak saradnje jer u narednom periodu imaćemo školu šaha za decu iz Zotovića i Sokobanjske. Ovaj projekat podržan je od Sekretarijata za sport i omladinu.
 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.