Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u junu 2010.:

 • XI Olimpijski dani 10-29.06.2010. ... slike
  U periodu od 10-29.juna, Udru ženje stanara Doma (USD) je realizovalo TRADICIONALNE, 11-te OLIMPIJSKE DANE, povodom godišnjice postojanja Ustanove.
  Iako smo mislili da je prošlogodišnji broj učesnika nemoguće uskoro nadmašiti, srećom demantovani smo još na samom početku. Uz šator na terenu, živu muziku popularnog orkestra MASINO BEND ugostili smo u jednom trenutku preko 350 gostiju.
  11-te Olimpijske dane otvorio je MITROVIĆ DRAŽENKO, naš član, naš drugar, ali i naš najuspešniji ATLETIČAR, osvajač 3 zlatne medalje na nedavno održanom Evroskom prvenstvu u Holandiji (kraj maja), takođe „vlasnik Svetskog rekorda u bacanju diska.

  Opširnije >>>

 • Simultanka 1.000 tabli 05.06.2010.
  Članovi ŠK”Pogledi” učestvovali su  na najmasovnijoj manifestaciji te vrste kod nas, „Simultanka 1.000 tabli“ koju organizuje Šahovski savez Beograda.

 • Izložba slika 21-27.06.2010. ... slike
  Na inicijativu Zdravstvenog odbora Opštinskog odbora LDP Novi Beograd na čelu sa Nenadom Uskokovićem, a u saradnji sa Udruženjem stanara doma za odrasla invalidna lica na Bežanijskoj Kosi i Novobeogradskom kulturnom mrežom, u ponedeljak 21.06 u 19h u foajeu galaerije "Blok" otvorena je umetnička izložba slika i nakita nastalih kao proizvod stvaralaštva stanara doma. Na otvaranju izložbe prisustvovali su zamenik predsednika Opštine Miloš Petrović, član Veća Nemanja Cabunac i mnogobrojni slikari i prijatelji Udruženja. Na ovaj način realizovan je deo šireg projekta Opštinskog odbora Novi Beograd čiji je cilj da, u skladu sa trendovima koje praktikuju moderne i razvijene zemlje Evrope i sveta, da se osobe sa invaliditetom uključe u sve tokove društva u kome žive.
 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.