Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Decembar 2007. godine

01. 12. 2007.Udruženje stanara Doma organizovalo je proslavu i obeležavanja Medunarodnog  dana OSI.Poslednjeg dana obeležavanja Međunarodnog dana OSI održalo se takmičenje u bacanju pločica, a potom je  usledila dodala nagrada najuspešnijim takmičarima uz druženje, muziku i ručak.

01.- 02. 12. 2007. Radovi kreativne radionice prodavani su na Sajmu kozmetike u Interkontinentalu. Štand nam je omogućio organizator štamparija “Pekograf” na čelu sa gospodinom Borkom Petković.

03. 12. 2007. Dom i Udruženje posetili su predstavnici bolnice u Šilerovoj, sa željom da se upoznaju šta se sve može kupiti u našoj krativnoj radionici, obzirom da nam se bliže Božićni i novogodišnji praznici.

04.12.2007. Povodom međunarodnog dana OSI, članovi Forum teatra sa svojom predstavom gostovali su na Zvezdari.

05.12.2007. Povodom Međunarodnog dana OSI, u našem Domu održane su sportske igre u organizaciji Saveza za sport i rekreaciju Beograda, uz saradnju Doma i USD – a. Takmičenja su održana u više disciplina kao što je bacanje pločica, bacanje viseće kugle, stonom tenisu, preciznoj vožnji elektromotornih kolica i ekipno prvenstvo Beograda u  šahu.

Istoga dana na poziv Saveza za sport i rekreaciju invalida Beograda na Adi Ciganliji  prisustvovali smo proglašenju najuspešnijeg sportiste OSI grada Beograda za 2007. godinu. Epitet najboljeg za dame pripalo je Zorici Popadić, dok je u muškoj konkurenciji ovaj epitet poneo Miloš Grlica.

06.12.2007. U Skupštini grada Beograda predstavnici USD –a prisustvovali su na tribini čija je tema bila zapošljavanje OSI.

07.12.2007. Predstavnici USD–a i Saveza OOSI imali su radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva – sektor za OSI na kome su upoznati sa prioritetima koje će ovaj sektor finansirati u 2008. godini.

Istoga dana nas Dom posetila je ekipa TV B92.

09.12.2007. Održan je turnir ljubitelja remija.

10.12.2007. Grupa stanara je okviru radne okupacione terapije za firmu Kale sklapala kišobrane, priveske i sl.

12.12.2007. U sklopu redovnih programskih aktivnosti USD-a organizovano je takmičenje u Visećoj kugli.

16.12.2007. U našem Domu promovisana je kniga”FORAIZMI”, stvaralački prvenac Dušana Brankovića potpukovnika u penziji mašinskog inžinjera instituta “ Vinča”,  a današnjeg stanara Doma. Promociju je organizovala Dušanova porodica u saradnji sa Ustanovom i USD-om. Gosti promocije bio je bend Vasila Hadžimanova.

17.12.2007. Udruženje ljubitelja prirode “ Sve je moguće”  organizovalo je na Savskom Vencu  prezentaciju aktivnosti za 2007.godinu. Ovom prilikom su dodeljeni Novogodišnji  paketići za počasne članove tj. decu  članova organizacije. Specijalni gost ove večeri bio je Ambasador Japana u Beogradu Tadaši Nagai.

Istoga dana za naš Dom stigle su donacije od Ortopedije “MC” – Mila Cvetkovića i firme “Navip” povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika.

18.12.2007. Udruženje stanara Doma je kroz svoju redovnu programsku aktivnost organizovao otvoreni turnir u dominama.

20.12.2007. Udruženje stanara Doma je kroz svoju redovnu programsku aktivnost organizovalo takmičenje u bacanju pločica.

Istoga dana  za Udruženje ljubitelja prirode “Sve je moguće”  stigla je donacija u vrednosti od 100.000 dinara od Elektroprivrede Beograd.

21.12.2007. Na Beogradskom sajmu u hali 14, grupa stanara posetila je Novogodišnji vašar.

23.12.2007. Grupa stanara posetila je Narodno pozorište i odgledala predstavu “ Kralj Artur”.

24.12.2007.  U organizaciji Skupštine grada Beograda USD i Ustanovu posetili su učenici OŠ “Svetozar Miletić” iz Zemuna. Oni su za stanare Doma priredili bogat kulturno-umetnički program, sa mnogo domaćih specijaliteta koje su s ljubavlju pravili roditelji i profesori naših gostiju, dok je sindikat škole donirao 10.000 dinara USD –u povodom Božićnih i Novogodišnjih praznika.

Istoga dana  po preporuci gospođe Mile Džanković predstavnici firme “Power symbol tehnology d.o.o” posetili su kreativnu radionicu i otkupili veliki broj artikala za svoju firmu.

25.12.2007. Udruženje stanara Doma je kroz svoju redovnu programsku aktivnost organizovao Kviz “Asocijacija”

Istoga dana  dodeljeni su Novogodišnji paketići deci radnika Doma uz predstavu “Princeza na zrnu graška” pozorista Bajka iz Zemuna.

30.12.2007. Grupa stanara posetila je koncert Radeta Šerbedžije u Sava Centru.

31.12.2007. Organizovan je doček 2008. godine uz druženje i Novogodišnju tombolu.

- Poslednje nedelje Decembra na praksi u našem Domu bili su učenici Negovateljske škole iz Zemuna.

 

 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.