Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u avgustu 2010.:

 • "Dani kupine" 01.08.2010. ... slike
  U planinskom selu Stave, na padinama Medvednika kod Valjeva, treći put za redom održana je prestižna privredno-turistička manifestacija "Dani kupine", koja okuplja najbolje proizvođače ne samo ovog, po čemu je i ceo kraj poznat, nego i voćare iz cele Srbije.
  Na poziv Turističke organizacije Valjevo i Udruženja poslovnih žena Valjeva, a pre svega zahvaljujući gospođi Mili Džanković, osvedočenom humanitarnom radniku i prijatelju naše ustanove, i predstavnicima Privredne komore Srbije, koji su nam bili donatori za odlazak na ovu manifestaciju, veliki broj članova Udruženje stanara Doma i njegovih saradnika je i ove godine posetio "Kupinijadu".
  Domaćin nam je bila porodica Dragice i Milovana Stepanovića, uglednih uzgajivača kupina u ovom kraju, koji su i ovog puta bili dobitnici priznanja koje je organizator dodeljivao za rezultate u nekoliko disciplina.
  Ni ova manifestacija nije mogla da prođe bez prisustva naše kreativne radionice. "Vredne ruke" su i ovoga puta imale svoje mesto i svoj prodajni štand, koji je naišao na zapaženo interesovanje i bio veoma posećen.
 • Izleti na Avalu 23.07 i 10.08.2010. ... slike
  Zbog velikog interesovanja članova USD je organizovalo dva jednodnevna izleta na Avalu. Obišli su spomenik Neznanog junaka i popeli se na Avalski toranj kojem je visina oko 205 metara nadmorske visine.

 • 6. Likovna kolonija "Za umetnost nema granica" 13.-20.08.2010. ... slike
  Udruženje stanara Doma u saradnji sa Domom za odrasla invalidna lica organizovalo je Likovnu koloniju, šestu po redu, od 13. do 20. avgusta u našem Domu, ali zbog velikog interesovanja produžena je za nedelju dana tako da je trajala do 27. avgusta.
  Ovogodišnju Likovnu koloniju podržala je Skupština grada Beograda Sekretarijat za socijalnu  zaštitu, u sklopu projekta “Za umetnost nema granica". Koloniju su još pomogli firma “Vageli” iz Novog Sada sa uljanim bojama, štamparija “Kale”, “Knjaz Miloš„ i Dom za odrasla invalidna lica.
  U okviru kolonije organizovali smo izlete na Srebrnom jezeru i u Bojčinskoj šumi.
  Ponosni smo na naše goste i prijatelje, a da naš trud nije uzalud i da je dobro ovo što radimo, najbolje potvrđuje podatak da je iz godine u godinu broj učesnika sve veći, kako slikara tako i osoba sa invaliditetom.
  Tokom Kolonije pratili su nas mediji: “Politika”, “Blic” “Novosti”, i “Pravda”. 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.