Udruženje stanara doma ima ogromnu podršku i pomoć u radu od Ustanove Dom za odrasla invalidna lica.
Hronologija

Početna strana
O nama
Dešavanja
Predstoji...
Hronologija dogadjaja
Foto album
Video album
Drugi o nama
Korisni linkovi
Kontakt
Naš bilten

Facebook


Programske aktivnosti Udruženja od početka 2006. god. finansira MINRZS (Sektor za osobe sa invaliditetom)

 

Dešavanja i aktivnosti u avgustu 2008:

 • Poseta NVO „Život bez ekstremiteta“ 01.08.08. ... slike
  USD i Ustanovu posetili su predstavnici NVO “Život bez ekstremiteta”, čije sedište je u Kaliforniji. Ovom prilikom upoznali smo Nikolasa Vuičića iz Australije.
 • Kviz 04.08.2008. ... slike
  Udruženje stanara Doma organizovalo je  kviz „Asocijacija“.
 • Prvenstvo u šahu 04-07.08.2008.  ... slike
  U organizaciji Š.K. "Pogledi" organizovano je prvenstvo u šahu. Igralo se po sistemu svako sa svakim, 30. minuta po igraču, četiri kola dnevno. Najuspešniji takmičar na prvenstvu bio je Slobodan Karadarević
  .
 • Turnir 06.08.2008. ... slike
  Udruženje stanara Doma organizovalo je otvoren turnir u bacanju pločica i u brzoj i preciznoj vožnji elektromotornih kolica.
 • Kupinijada 10.08.2008. ... slike
  Na poziv Turističke organizacije Valjevo i Udruženja poslovnih žena Valjeva, a pre svega zahvaljujući gospo|i Mili Džanković, članovi Udruženja stanara Doma, prijatelji organizacije i saradnici iz Doma za odrasla invalidna lica, bili su gosti ovogodišnjih dana kupina (Kupinijade), koji su se održavali u selu Stave, ispred Medvednika, kod Valjeva. Domaćin nam je bila porodica Dragice i Milovana Stepanovića, ugledni uzgajivači kupina u ovom kraju.Ovom prilikom svi prisutni, kroz prodajnu izlo`bu Kreativne radionice "Vredne ruke", imali su mogućnost da se upoznaju sa stvaralaštvom osoba sa invaliditetom.
 • Danijela na vrhu Evrope
  Istoga dana stigla je lepa vest za celokupni pokret invalida. Naime, Danijela Jovanović je dokazala da i osobe sa invaliditetom mogu dosti}i vrh Evrope. Ona je prva `ena sa invaliditetom u svetu, koja je uspela da osvoji najvi{i vrh Evrope - Elbrus (5.642 m) na Kavkazu u Rusiji. Danijelina najveća podrška u ovoj ekspediciji bili su Savez za sport i rekreacijiju invalida Beograda (SSRIB), Klub ekstremnih sportova "Pozitiv" i svakako njen trener g-din Slobodan Stokić. Ekspedicija je organizovana pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, uz donatorsku pomoć Ministarstva rada i socijalne politike i brojnih kompanija.
 • Turnir 17.08.2008. ... slike
  Udruženje stanara Doma organizovalo je otvoreni turnir u remiju.

 • Na aerodromu sa Danijelom 18.08.2008. ... slike
  Na Beogradskom aerodromu dočekali smo Danijelu Jovanović i sa njom podelili utiske sa osvojenog vrh Evrope - Elbrus (5.642) na Kavkazu u Rusiji.

 • Likovna kolonija 22-29.08.2008. ... slike
  U Domu je održana IV likovna kolonija, pod nazivom „Umetnošću protiv barijera“. Uz radnu atmosferu i nezaboravno druženje nastalo je mnogo lepih slika a organizovan je i izlet u Belu Crkvu za učesnike kolonije gde smo se fenomenalno proveli.
 • Put za Peking na paraolimpijadu 30.08.2008. ... slike
  Ispratili smo našeg Dražeka Mitrovića na Paraolimpijske igre u Peking.  - U  toku avgusta meseca u Beogradu je sa radom započeo Nacionalni TAKSI, koji izme|u ostalog, poseduje i adaptirano vozilo sa hidraulčnom platformom za osobe sa invaliditetom
  .

 
   

Likovna kolonija

 

Kreativna radionica "Vredne ruke"

10 %

Web-prezentacija Draženka Mitrovića

PRIJATELJI UDRUŽENJA
- DONATORI -

QUADRA GRAPHIC

NBS

JASMIL doo ARILJE
JASMIL doo ARILJE

Pepsi

Knjaz Miloš

Coca-Cola

Tehnomarket

 

 

Webmaster:
Ljubica Muzički
Design:
Željko Mićić
zeljkobg@gmail.com

Home   O nama   Dešavanja   Predstoji   Foto album
Drugi o nama   Korisni linkovi   Kontakt   Naš bilten"Pogledi"

 
Zahvaljujemo Ministarstvu rada i socijalne politike (Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom) koje nam je omogućilo izradu web prezentacije.